top of page
  • Writer's pictureJuho Kuusisaari

Luota prosessiin

Sanon aina "luota prosessiin", mutta mitä se oikeasti tarkoittaa?


⏳ Kehitys vaatii aikaa. Tulokset eivät tule yhdessä viikossa jatkuvasti suunnitelmia vaihtamalla. Suhtaudu tekemiseen sopivalla kärsivällisyydellä. Jatkuvan säntäilyn sijaan sitoudu yhteen fiksuun suunnitelmaan pidemmällä aikavälillä ja anna ajalle mahdollisuus tehdä tehtävänsä.


🏔 Vuoren huipulle ei ole vain yhtä reittiä. Todennäköisesti pystyt saamaan tuloksia monen eri valmentajan, treeniohjelman ja -filosofian kanssa niin kauan kun perusasiat ovat laadukkaasti toteutettu. Suunnitelmia vaihtaessa ruoho ei aina ole toisella puolella vihreämpää. Valitse se tapa mikä tuntuu sopivan sinulle ja anna sen jälkeen kehitykselle mahdollisuus.


🧠 Älä jatkuvasti epäile itseäsi, vaan pyri ajattelemaan positiivisesti. Muistuta itsellesi jatkuvasti, että ylä- ja alamäet kuuluvat asiaan. Tee parhaasi siinä yksittäisessä harjoituksessa joka nyt on edessäsi. Tämä on vaikeaa ja myös paha mieli kuuluu välillä asiaan. Jatkuva negatiivinen itsepuhelu ja prosessin epäileminen kuitenkin hyvin todennäköisesti hidastavat kehitystäsi entisestään.


Liiallinen kärsimättömyys on tavoitteellisen treenaajan pahin vihollinen.


- Juho21 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page