top of page
tomimakipaa1086.jpg

TILAUS-, TOIMITUS- JA KÄYTTÖEHDOT

Voimassa 02.08.2023 alkaen toistaiseksi.

 

Valmennus- ja koulutuspalveluita myy Kuusisaari Performance oy , y-tunnus 3269065-9. Palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Ostaessasi palvelun Kuusisaari Performance oy:lta, sitoudut kulloinkin voimassa oleviin tilaus-, toimitus- ja käyttöehtoihin.

 

Palvelun ostaminen

Palvelu ostetaan ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin välityksellä, tai suullisesti sopimalla. Kaikista tilauksista toimitetaan lasku sähköpostilla tai verkkolaskulla. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksutavat

Etävalmennusvalmennuspalvelu maksetaan aina alkavalta neljän viikon jaksolta sähköpostilaskulla tai verkkolaskulla Kuusisaari Performance oy:lle. Koulutuspalvelut ja lähitapaamiset etävalmennuksen lisäksi maksetaan palvelun vastaanottamisen jälkeen sähköpostilaskulla tai verkkolaskulla Kuusisaari Performance oy:lle. Laskutus tapahtuu 14vrk sisällä palvelutapahtumasta. Palveluja ei toistaiseksi voi maksaa liikuntaseteleillä.

 

Palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus palvelun alkamispäivästä lähtien. Yli 14 vuorokauden kuluttua valmennuksen aloittamisesta pyydettyjä palautuspyyntöjä ei enää vastaanoteta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Palvelun lopettaminen

Valmennus- ja koulutuspalveluita koskevat sopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia. Etävalmennuksen laskutus tapahtuu aina neljän kalenteriviikon jaksoissa kultakin alkavalta jaksolta. Asiakas sitoutuu aina alkavaan laskutusjaksoon ja voi kuluvan laskutusjakson aikana peruuttaa tilaamansa palvelun. Asiakas maksaa aina kuluvan laskutusjakson loppuun ja ei sitoudu määräaikaisiin sopimuksiin. Palveluihin ei sisälly piilotettuja kuluja.

 

Muuta

Kuusisaari Performance oy:lla on oikeus muuttaa palveluvalikoimaa, toimintaa, sisältöä ja palveluiden saatavuutta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palveluita vain henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Palveluiden sisätämiä materiaaleja ei saa jakaa tai välittää kolmansille osapuolille, ellei siitä ole erikseen sovittu.

Mikäli käyttäjä tulee tietoiseksi palvelusisällön oikeudettomasta käytöstä tai mikäli niiden luottamuksellisuus on vaarantunut, tulee käyttäjän ilmoittaa tästä välittömästi Kuusisaari Performance oy:lle.

Käyttäjälle on pääsyoikeus harjoitusohjelmaan ja muuhun materiaaliin vain valmennussuhteen ajan, ellei erikseen toisin sovita.

Palvelua ostaessa on oltava vähintään 18-vuotias.

 

Immateriaalioikeudet

Palvelun sisältämän aineiston omistusoikeus, tekijänoikeus, tavaramerkki- ja kaikki muut immateriaalioikeudet kuuluvat Kuusisaari Performance oy:lle, ellei toisin ole ilmoitettu. Aineiston tai sen osan lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, muokkaaminen, muuntelu, siirtäminen, luovuttaminen, muu hyväksikäyttäminen tai hyödyntäminen edes osittain ilman Kuusisaari Performance oy:n ennalta antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.

Etäpalvelussa asiakkaalle annettavat tiedot, ohjeet ja muu aineisto annetaan palvelun käyttäjälle ainoastaan vastaanottajan henkilökohtaiseen käyttöön ja ei -kaupallisiin tarkoituksiin. Ohjeiden tai muun aineiston luovuttaminen muille tai sen julkaiseminen ja jakaminen on ehdottomasti kielletty. Tämän sopimuksen vastaisesti menettelevä käyttäjä vastaa täysimääräisesti Kuusisaari Performance oy:lle tekijänoikeusrikkomuksella aiheuttamistaan vahingoista. Käyttäjälle on pääsyoikeus harjoitusohjelmaan ja muuhun materiaaliin vain valmennussuhteen ajan, ellei erikseen toisin sovita.

 

Vastuunrajoitus

Käyttäjä hyväksyy sen, että palvelua ja sen sisältöä käytetään kaikilta osin käyttäjän omalla vastuulla. Palvelu on käyttäjän käytettävissä sellaisenaan kuin se on ja Kuusisaari Performance oy varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, ja muokata palvelua.

Kuusisaari Performance oy ei vastaa miltään osin palvelussa esitettävien ja julkaistavien tai käyttäjälle lähetettävien tietojen sisällöstä, esitettyjen tietojen soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai viivästyksistä.

Palveluntarjoaja suosittelee palvelua käytettäväksi henkilön ollessa yli 18-vuotias. Muissa tapauksissa palvelua käytetään vanhempien vastuulla. Mikäli et ole terveydentilaasi koskien varma, voitko osallistua palveluun, konsultoi ensin lääkäriä.

 

Sopimusehtojen muutokset

Kuusisaari Performance oy varaa oikeuden muuttaa näitä ehtoja oman harkintansa mukaisesti. Jatkamalla palvelun käyttöä käyttäjän katsotaan hyväksyneen kulloinkin päivitetyt ehdot.

 

Palvelun toimitusehdot

Tuotteiden ja palveluiden hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kuusisaari Performance oy pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin. Etävalmennusvalmennuspalvelu maksetaan aina alkavalta neljän viikon jaksolta sähköpostilaskulla tai verkkolaskulla Kuusisaari Performance oy:lle. Koulutuspalvelut ja lähitapaamiset etävalmennuksen lisäksi maksetaan palvelun vastaanottamisen jälkeen sähköpostilaskulla tai verkkolaskulla Kuusisaari Performance oy:lle. Laskutus tapahtuu 14vrk sisällä palvelutapahtumasta. Palveluja ei toistaiseksi voi maksaa liikuntaseteleillä.

bottom of page